N°yaktighet og grundighet

Det absolutt viktigste for å oppnå et optimalt resultat ved laserkorrigering av syn er nøyaktighet og grundighet - før, under og etter operasjonen.


Forundersøkelse hos oss eller en av våre samarbeidspartnere blir utført av optikere med lang erfaring innen faget. Måleresultatet blir dobbeltsjekket hos oss rett før operasjonen for å forsikre oss om at alle detaljer og parametere er helt riktig.

Suksessfaktor
Tett samarbeid mellom våre erfarne optikere og øyeleger sikrer deg at resultatet blir i henhold til målsettingen. Planen for den optiske korrigeringen som synslaseren skal utføre blir diskutert og konkludert av en kirurg og en optiker, begge med lang erfaring.

Bodø Synskirurgi anser det som avgjørende at kvalifisert optiker deltar under planlegging og definering av ønsket optisk resultat, samt under selve operasjonen. Dette samspillet er avgjørende for det endelige resultatet.


Bodø Synskirurgi: Dronningens gate 11B, 8006 Bodø, inngang Brilleservice • Telefon: 75 56 66 99 • E-post: post@bodosynskirurgi.no
Personvernerklæring og informasjonskapslerNettside fra Digitalt Byrå