Om Bodø Synskirurgi

Bodø Synskirurgi ligger i Dronningens gate og er en av Nord-Norges mest erfarne laserklinikker. 

For å sikre et optimalt og sikkert resultat ved laserkorrigering, er samarbeidet mellom din optiker og klinikkens optikere og øyeleger sentral og viktig. Et tett samarbeid med din optiker, både før og etter laseroperasjonen, gir den beste trygghet for deg som pasient og sikrer et godt resultat av din synskorrigering.

Avansert og godt dokumentert klinikkutstyr innen laserteknologi kombinert med høy kompetanse innen kirurgi og optikk, gir den beste trygghet til et godt resultat for deg som pasient.

Våre laserkirurger vil dermed kunne levere gode resultater både når det gjelder nøyaktighet og trygghet. Vår excimerlaser heter Wavelight Allegretto 400 Hz Eye Q og den er i dag en av de mest anerkjente lasermaskiner på markedet.

Øyelegene tilknyttet Bodø Synskirurgi har lang og solid erfaring innen fagfeltet

Øyeleger / laserkirurger:
Alexander Skau
Christian Skau

Forundersøkelse og assisterende optikere:
Knut Arne Edvinsen
Maria Skagen Michalsen

Det er svært viktig for oss at du vet at du kan være trygg på vår anbefaling.

I samarbeid med din lokale optiker vil vi sammen med deg vurdere nytten av laseroperasjon. Dette sett i forhold til ditt syn, din livstil og eventuelle andre forhold som spiller inn. Selv om laseroperasjon er mulig, kan det i noen tilfeller være fordelaktig med andre løsninger for synskorrigeringer.
Bodø Synskirurgi: Dronningens gate 11B, 8006 Bodø, inngang Brilleservice • Telefon: 75 56 66 99 • E-post: post@bodosynskirurgi.no
Personvernerklæring og informasjonskapslerNettside fra Digitalt Byrå