En av landsdelens mest erfarne laserklinikker for synskorrigeringer

Hvordan kan vi påstå at Bodø synskirurgi har solid erfaring på laserkorrigering av syn i Nordland?
 

Bodø synskirurgi startet i 2008 og har siden oppstarten gjennomført flere tusen operasjoner. I ett enkelt tilfelle har styrken gått tilbake til det den var før operasjonen. Løsningen som ble valgt i dette tilfelle var korrigering av synet med bruk av kontaktlinser.

Det er, enkelt sagt, to hovedkategorier for operasjonsmetode når vi benytter laser for synskorrigering, LASIKmetoden og overflatemetoden (PRK). Hos Bodø Synskirurgi er vi trygge i bruken av begge prosedyrene og vi velger den metoden som passer best i hvert enkelt tilfelle.

Når det gjelder komplikasjoner eller feil så har vi svært få problemer. For eksempel kan en pasient som hadde -6,0 på begge øynene få resultatet  0 på det ene øye og -1,0 på det andre. Da må vi finjustere det slik at det blir perfekt på begge. På verdensbasis må man finjustere på styrken i 1 av 10 tilfeller. Slik er det hos oss også. En slik finjustering er selvsagt inkludert i prisen og er helt ukomplisert.

En annen mulig problemstilling etter laseroperasjon er tørrhetsfølelse. Det som er viktig i denne forbindelse er å ikke operere de som har tørre øyne fra før.

Hvis du har lyst til å få fjernet synsproblemet ditt for godt og vi etter forundersøkelser er enige i at det er en god idé, er sannsynligheten for at du blir fornøyd tett opp mot 100%.

 

Vennlig hilsen

Knut Edvinsen
Ansvarlig optiker og daglig leder Bodø Synskirurgi AS

 
Bodø Synskirurgi: Dronningens gate 11B, 8006 Bodø, inngang Brilleservice • Telefon: 75 56 66 99 • E-post: post@bodosynskirurgi.no
Personvernerklæring og informasjonskapslerNettside fra Digitalt Byrå