Den største suksessfaktor

Det absolutt viktigste for å oppnå et optimalt resultat ved laserkorrigering av syn er nøyaktighet og grundighet - før, under og etter operasjonen.


Forundersøkelse hos oss eller en av våre samarbeidspartnere i Nordland blir utført av dyktige optikere. Måleresultatet blir dobbeltsjekket hos oss rett før operasjonen for å forsikre oss om at alle detaljer og parametere er helt riktig.

Planen for den optiske korrigeringen som synslaseren skal utføre blir diskutert og konkludert av en kirurg og en optiker, begge med lang erfaring. Bodø Synskirurgi anser det som avgjørende at kvalifisert optiker deltar under planlegging og definering av ønsket optisk resultat samt under selve operasjonen. Dette samspillet er avgjørende for det endelige resultatet.

Etter operasjonen blir pasienten ivaretatt og informert om oppfølging og forholdsregler.

Det foregår en løpende kommunikasjon mellom Bodø Synskirurgi og våre samarbeidspartneres optikere som utfører etterkontroller.
Bodø Synskirurgi: Dronningens gate 11B, 8006 Bodø, inngang Brilleservice • Telefon: 75 56 66 99 • E-post: post@bodosynskirurgi.no
Personvernerklæring og informasjonskapslerNettside fra Digitalt Byrå