Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bodø Synskirurgi Samarbeidende optikere

Forundersøkelse og tett oppfølging etter operasjon

Forundersøkelser og etterkontroll utføres fortrinnsvis hos din lokale optiker. Dette er en grundig synsundersøkelse utført med fokus på synskirurgi.

Etter forundersøkelsen kvalitetssikres og dobbelsjekkes alle parametere av klinikkens optiker før iverksetting av operasjonen. I tillegg kommer en undersøkelse med Waveline Oculyser. Dette er et meget avansert system for omfattende topografimålinger og analyse av hornhinne og hele fremre del av øyet. Systemet måler samtidig hornhinnetykkelse og lager en 3-D modell med all viktig informasjon for laseroperasjoner.

En ekstra kvalitetssikring og trygghet er at klinikkens optiker Knut Edvinsen er en del av operasjonsteamet. Bodø Synskirurgi anser det som avgjørende at kvalifisert optiker deltar under planlegging og definering av ønsket optisk resultat samt under selve operasjonen.

Forundersøkelser utføres hos følgende samarbeidspartnere:

Brillehuset Mosjøen
Brilleservice Bodø
Din Optiker – Mo i Rana
Frydenlund Optikk – Narvik 
Strauman Optikk – Leknes
Interoptik Ramstad – Sortland 
Specsavers – Mosjøen
Specsavers – Svolvær