Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bodø Synskirurgi Forundersøkelse

Godt samarbeid mellom optikere og øyeleger gir optimal synskorrigering med laser!

Vi har siden oppstarten i 2008 gjennomført flere tusen laseroperasjoner og er derved en av landsdelens mest erfarne klinikker for synskorrigering ved bruk av laser.

Det absolutt viktigste for å oppnå et optimalt resultat ved laserkorrigering av syn er nøyaktighet og grundighet – før, under og etter operasjonen.

Forundersøkelse kan du få utført hos din lokale optiker eller hos oss. Måleresultatet blir dobbeltsjekket hos oss rett før operasjonen for å forsikre oss om at alle detaljer og parametere er helt riktig.
Med bakgrunn i et høyt antall gjennomførte operasjoner, har vårt klinikk-team med optiker og øyelege et solid erfaringsgrunnlag.

Planen for den optiske korrigeringen som laseren skal utføre blir diskutert og konkludert av en kirurg og en optiker, begge med lang erfaring. samspillet er avgjørende for det endelige resultatet.

Etter operasjonen blir pasienten ivaretatt og informert om oppfølging og forholdsregler.

Det foregår en løpende kommunikasjon mellom Bodø Synskirurgi og våre samarbeidspartneres optikere som utfører etterkontroller.

kontakt oss